top of page

ANNIE AMAREI

PREZENTATOARE RTN NEWS

Annie Amariei

Despre emisiune

'RTN News, este o emisiune de știri realizată săptămânal, produsă și prezentată de Annie Amarei. Cuprinde o sumarizare (o sinteză) a celor mai importante evenimente politice, social-economice și culturale desfășurate în întreaga lume. Viziunea mea de producător, este aceea de a trece toate aceste informații prin filtrul Evangheliei lui Christos, și de a spune oamenilor adevărul, care este unul singur!

 

Fiecare emisiune are un scop bine definit: acela de a ține la curent telespectatorii cu tot ce se întâmplă în lume, dar cu precădere în a proclama Cuvântul prin mărturii, intervenții divine, vindecări supranaturale și eliberării din robia păcatului, frumos împletite cu versete din Scriptură! Cuvântul are putere, de aceea îl folosesc în realizarea acestei emisiuni!

 

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest har nemeritat, pe care mi l-a oferit de-a lungul celor 13 ani de Slujire! Mulțumesc telespectatorilor care au fost mereu o încurajare pentru mine! Mulțumesc RTN Chicago pentru încrederea și suportul acordat!

Eu sunt doar lutul, iar El este olarul!

 

Cu mult respect și prețuire,'

Annie Amarei

 

bottom of page